Ny engelsk facebooksida

Screen Shot 2017-03-07 at 10.08.38
Igår introducerade jag min nya internationella blogg med engelska som huvudspråk. Läs mer om den här. Facebook är ett viktigt forum som bloggare, så jag ställdes inför följande val:

  • Börja skriva alla poster på både engelska och svenska och posta från båda bloggarna
  • Skapa en engelsk Facebook page och posta från engelska bloggen där

Efter mycket om och men har jag beslutat mig för alternativ nr 2. Jag tänker nämligen att det kan bli lite spammigt för mina fb-vänner att spammas med inlägg från två bloggar med samma innehåll. Känns bättre att de som vill få uppdateringar från engelska bloggen får ”gilla” FB-sidan, och att alla andra slipper! 🙂

När jag skapade den nya sidan så gjorde sig dock min svenskhet sig påmind och skuvade obekvämt på sig. ”Vem är jag att skapa en fb-sida i mitt namn?”, ”Jag har ju inget internationellt ministry”, ”Tänk om folk tror jag har fått storhetsvansinne?” etc. När man skapar en sådan sidan tvingas man dessutom välja en kategori som beskriver sidan, där inget känns klockrent. Bästa är ”public figure”, men det känns inte heller helt korrekt eftersom jag inte särskilt välkänd. Jag kan försäkra er alla att jag inte fått storhetsvansinne, utan bara måste hitta ett funktionellt sätt att kommunicera utifrån engelska bloggen! 😉

Om du vill ha notiser via Facebook när nya inlägg kommer och annat jag kommer skriva på engelska så kolla in Facebooksidan och gilla den. Gå även in på kingdomblog.live  och börja följa bloggen via email. Tipsa gärna internationella vänner som ni tror skulle ha glädje av bloggen.

Blessings
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s