Om mig

Jag heter David Wellstam och bor i Örebro tillsammans med min fru Julia och våra två barn. Jag har varit ungdomspastor i ca 10 år och håller nu på att plantera en församling tillsammans med min fru och en fantastisk grupp människor. Jag brinner för att utrusta människor till ett liv i Andens kraft och överlåtet lärjungaskap, men också för att undervisa och förmedla nya perspektiv och tankar.

Människor i min närhet brukar säga att jag är en kombination av lärare och profet. Jag gillar att göra det övernaturliga naturligt och att ge praktisk undervisning som aktiverar och utrustar. Jag älskar Guds närvaro och att förmedla den till andra. Gud låter mig ibland se vad han gör i den osynliga verkligheten och jag försöker att betjäna människor utifrån det.

Version 2

Jag har läst ett år på Mariannelund Folkhögskola (Bibel Växa & Bibel Tjänst), ett år på Worldshapers Academy i England (lärjungaskola & volontärarbete), ett år på Teamträningsskolan (andra året med ledarskapsinriktning) och nu senast nästan två års avslutade studier på Örebro Missionsskola.

Om du vill veta mer om mig:
Min story (del 1)
Min story (del 2)

Blessings
/David