Om mig

Jag heter David Wellstam och bor i Örebro tillsammans med min fru Julia och våra två barn. Jag har tidigare varit ungdomspastor i ca 10 år och är en av grundarna för församlingsplanteringen Kingdom House. Jag brinner för att utrusta människor till ett liv i Andens kraft och överlåtet lärjungaskap, men också för att undervisa och förmedla perspektiv och tankar inom andra områden.

Jag gillar att göra det övernaturliga naturligt och att ge praktisk undervisning som aktiverar och utrustar. Jag älskar Guds närvaro och att förmedla den till andra. Gud låter mig ibland se vad han gör i den osynliga verkligheten och jag försöker att betjäna människor utifrån det. Jag är även passionerad församlingsbyggare och vill se andra ledare lyckas i att skapa Gudsrikeskultur och momentum i sina sammanhang.

IMG_20210330_193407

Jag har läst ett år på Mariannelund Folkhögskola (Bibel Växa & Bibel Tjänst), ett år på Worldshapers Academy i England (lärjungaskola & volontärarbete), ett år på Teamträningsskolan (andra året med ledarskapsinriktning) och har en treårig högskoleexamen i teologi på Örebro Teologiska Högskola. Utöver det har jag läst diverse kurser på Johannelunds Teologiska Högskola.

För övrigt så är jag nybliven skateboardentusiast, gillar rollspel och har inget emot att spela lite tv-spel! 🙂

Om du vill veta mer om mig:
Min story (del 1)
Min story (del 2)

Blessings
/David