Uppdatering på bloggen: mp3-undervisning

Äntligen! Jag har länge velat skapa en sida på bloggen med mp3-undervisning från Kingdom Culture & andra sammanhang. Därför är det med glädje som jag precis köpte till en liten uppdatering som gör att det går att lägga upp mp3-filer. Jag har flera tankar med den nya funktionen. Den främsta är att de som t.ex. missade senaste Kingdom Culture kan lyssna på undervisningen i efterhand. Den som upplevde att något sades som var bra kan lyssna på det igen senare. En annan anledning är att bredare kunna sprida undervisning som känns viktig. Arkivet kommer naturligtvis att växa med tiden.

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s