Helande på gatan i Danmark

Det är inte komplicerat att fömedla helande från Gud. Såg precis en film där en dansk kvinna som varit kristen i 22 dagar ber för människor på gatan för första gången. Lärjungamodellen de använder sig av är så lik Jesu stategi för träning av lärjungarna den kan bli. Han lät dem först iaktta honom, sedan är han med dem och iakttar och sedan lär de andra samma sak.

Vi ser liknande saker ske på Örebros gator regelbundet. Enjoy! 🙂

Blessings!
/David 


3 reaktioner på ”Helande på gatan i Danmark

  1. Wohoo! Vi får inte sitta inne hela dagarna. Vi måste ut och praktisera det vi fått undervisat. Praktisera andens gåvor! Finns det något mer spännande liv än det verkliga kristna livet? Jag ber att Gud utrustar mig och ger mig modet att gå hans väg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s