Bloggpaus

PausÅr 2010 bestämde jag mig för att börja blogga, och entering His kingdom såg dagens ljus. Det har varit 5 år som jag inte ångrar, med många dagliga läsare och människor som hört av sig och tackat för innehållet. Ingenting gör mig gladare än när någonting jag skrivit blir till hjälp för någon. Det har varit allt från pastorer och ledare som fått inspiration och vertyg till nyandliga sökare som bett om vägledning. Designen har gradvis förändrats med åren och ganska nyligen ändrade jag flera element till att bli mer svart-vita för att få en mer clean look. Längre fram kommer jag nog att byta design helt och hållet. För ungefär en vecka sedan bytte bloggen namn från entering His kingdom till Kingdom blog.

Nu väljer jag att ta en paus i bloggandet. Jag skulle tro att jag återkommer någon gång under våren 2016.  Jag lovar att då fortsätta bloggserien om Andens gåvor. Passa på att läsa äldre inlägg och bloggserier! 🙂 Jag är relativt inaktiv på Twitter men desto mer aktiv på Facebook.

Blessings!
/David

 


2 reaktioner på ”Bloggpaus

 1. Jag måste bara fråga detta! Jag är en kristen 13 åring och gillar att spela dator spel. Men är det ”okej” att spela krigsspel som kristen?

  1. Hej Alexander och beklagar sent svar, har en paus i bloggandet just nu. 🙂

   Hur tänker du själv? Jag har inget tydligt svar att ge. Å ena sidan tänker jag att vi ska leva efter ”på jorden såsom i himlen” – finns det spel där simulerar mord och våld i himlen? Nej, troligen inte. Å andra sidan tror jag mycket annat vi tittar på, spelar och lyssnar på är betydligt farligare än krigsspel. Krig vet man är destruktivt. Att spela det gör ofta att man känner att man slåss för rättvisan mot det onda, om än på ett fysiskt plan. Musik, film, serier som fyller våra tankar med tveksam moral och värdsligt perspektiv på allting tror jag är farligare.

   En viktig fråga är hur det känns för dig? Har du testat att fråga Jesus? Skulle du ha något emot att bjuda in Jesus på rummet när du spelar och titta på? Varför/varför inte?

   Blessings! 🙂
   /David

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s