Ny design

När jag för ca ett år sedan valde design till min blogg fastnade jag för ett tema vid namn ”Mystique”. Tyvärr så fanns det bara tillgängligt för dem som använde wordpress.org. Laddade desperat som jag var var ner sidhuvudet från den och infogade det i ett annat tema. Blev hyffsat bra, men inte så snyggt som jag önskade.

Pulsen slog snabbt för några dagar sen då ett nytt tema för wordpress.com släpptes: ”Mystique”.

Glädje.

Förutom designen finns fler funktioner och texten är enklare att läsa.
Hoppas ni gillar den ny looken lika mycket som jag!

Blessings!

/David


2 reaktioner på ”Ny design

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s