Efter Helandeskolan i Malmö…

Kom nyligen hem efter Helandeskolan i Malmö med Randy Clark, Bill Johnson & Will Hart! 4 dagar & 24 lektioner efterlämnar en viss trötthet (inte minst om man samtidigt är småbarnsförälder!) men inte är det trötthet som brinner inom mig just nu. Känner mig förnyad, utmanad, inspirerad, beslutsam och utrustad. Min kärlek till Gud är starkare och Anden highlightade flera saker som talade direkt till mitt hjärta. Underbart att under några dagar se hundratals helanden! Många lämnade skolan utan smärta, sjukdom och oro.

Här kommer 3 saker jag tror ingen som var där kommer att glömma:

  1. Kvällsmötet då Bill Johnson talade om att leva tillsammans med den helige Ande. Hela salen förlorade sig i tillbedjan när Bill accapella spontant ledde i lovsång. Innerlig tillbedjan, sång i Anden och jublande praise. Som Bill sa: ”our first and primary ministry is to the Lord” (in worship).
  2. När Will Hart berättade om hur han trots risk för sitt eget liv ledde hundratals Kongosoldater till tro innan de gick ut i strid. Nu vet jag hur sant mod ser ut. Will brukar även besöka diverse tempel i Asien och leda kultledare till tro. Som han ungefär sa: ”this has nothing to do with me, and everything to do with who you are.” (in Christ). Vi har allt vi behöver för att göra det omöjliga.
  3. Videoklippet från Pannkakskyrkan! Uppmuntrande att se Jesus hela och beröra människor på Sveriges gator genom vanliga ungdomar. Jag hör från allt fler håll i Sverige om just detta: Guds existens och kärlek demonstreras genom mirakler!

Var också gott att se hur Bill motbevisade kritiken mot honom som publicerats på några bloggar inför helandeskolan. Den som påstår att Bill är elitisk i sitt tänkande har helt enkelt inte lyssnat särskilt mycket på hans undervisning. Fick även på nära håll bevittna hur han tog sig extra tid och betjänade en person i förbön under tiden en av de andra talarna undervisade. Både jag och min fru blev rörda över den kärlek och omsorg han visade personen.

Gud är på gott humör! Låt oss förmedla hans kärlek till Sverige!
Läs även om konferensen på Dagens hemsida & Micael Grenholms blogg Hela Pingsten.

Blessings!

/David


En reaktion på ”Efter Helandeskolan i Malmö…

  1. Underbart!
    Tyvärr hade jag själv ingen möjlighet att åka ned på helandeskolan i Malmö men va kul att läsa om den! Gud är god!
    Peace and love!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s