Nytt på bloggen: Highlights

Det finns många fördelar med att blogga, men det finns en nackdel. Eftersom huvudsidan på en blogg endast visar de senaste inläggen så missar ofta nya läsare äldre inlägg. Jag har försökt motverka det genom kategorierna på högersidan och tar nu nästa steg: – highlights! Under highlights kan du snabbt hitta de inlägg & inläggsserier som är mina personliga favoriter. Även om jag (förhoppningsvis!) har en tanke med alla inlägg så känns det som om vissa är viktigare och mer grundläggande för min blogg än andra.

Hör av er om ni har förslag på andra förbättringar! 🙂

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s