Debora talade i tungor på esperanto

Fantastisk historia om en i allra högsta grad närvarande Gud!

Hela Pingsten

Debora Debora

I helgen var jagsom sagt i Kristinehamn och träffade där bland annat Debora Lundqvist, en 15-årig tjej med ett väldigt stort hjärta för Gud och människor. Hon berättade för mig om hur hon var på Kingdom Culture i Örebro för några dagar sen, och blev totalt uppfylld av Guds Ande. Någon såg en ängel som hällde vatten över henne, i samma stund började hon ivrigt tala i tungor. I timmar. Hon fick till slut bäras ut ur kyrksalen, fylld av Guds kärlek och kraft.

De beslöt sig för att försöka uttyda tungotalet, med hjälp av Google Translate 🙂 De tryckte på ”identifiera språk” och skrev in orden som Debora uttalade. Google Translate sa att det var esperanto och översatte orden till följande:

jag känner dig, din kropp
jesus kommer snart
våra hjärtan-lika jesus
han kommer snart
forma era hjärtan
läsa bibeln
kontrollera så att hjärtat är rent
tiden…

Visa originalinlägg 214 fler ord


2 reaktioner på ”Debora talade i tungor på esperanto

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s