Officiell bloggstart!

img_9812När vi inviger ett nytt år är det tradition att skjuta fyrverkerier. Så nu när detta inlägg  officiellt inviger en nystart på bloggen så tyckte jag det var på sin plats med lite sådant! De senaste månaderna har jag jobbat med designen, tagit bort en del som inte längre känns relevant, gjort mindre justeringar i det mesta och även gått igenom och förbättrat de sex bloggserier som är highlightade på förstasidan. Förstasidan ja, – har numera en s.k. ”static homepage” som första sida istället för bloggflödet, som man nu istället finner under ”blogg”. Under de sex bloggserierna kommer de tre senaste inläggen visas.

Är jag 100 % nöjd nu kanske du undrar? Svaret är nej 🙂 Men är tillräckligt nöjd för att börja göra det som jag egentligen vill lägga tid på: nya inlägg på bloggen. Just nu skriver jag på del 6 i bloggserien om Andens gåvor (kunskapens ord) och jag kommer snart att posta min predikoserie ”The Wake up Call” som jag höll på Kingdom Culture i höstas (i videoformat).  Senaste månaderna har jag tänkt mycket på skillnaden mellan frihet i Kristus och laglöshet. Kommer troligen skriva något om det inom kort.

Efter ett års uppehåll ser jag verkligen fram emot att börja blogga igen. Det enda tråkiga med bloggformatet är att det mestadels är envägskommunikation, så kommentera, ifrågasätt och dela gärna dina tankar! Jag uppskattar verkligen feedback.

Blessings
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s