God Jul! (ses i januari)

Jag vill önska er alla en god jul och ett gott nytt år!  Jag tar som vanligt en bloggpaus fram till i början av januari. Då fortsätter bloggserierna ”Glädje från Anden!” och ”Tjänstegåvor i Jesu församling”.

Under våren kommer jag att börja skriva om någonting som Gud lagt på mitt hjärta senaste året, som det generellt saknas undervisning om i Sverige. Det kommer troligen väcka både debatt och intresse och förhoppningsvis bli till hjälp för många.

Välsignad Jul och Nytt år
/David


2 reaktioner på ”God Jul! (ses i januari)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s