Kingdom Culture – album ute nu!

För ca 8 år sedan hade vi vårt första Kingdom Culture i Brickebergskyrkan. Tanken var att samla våra egna ungdomar för lovsång och undervisning. Ryktet om de Gudsmöten och helanden som skedde började dock spridas och allt fler från olika församlingar började komma. Sedan dess har vi anordnat flera konferenser med upp till 500 besökare från hela Sverige, sett flera ge sina liv till Jesus för första gången, sett hundratals helanden och oräknerligt antal människor förnyade och utrustade till tjänst. All ära till Gud, vi är fortfarande lite förbryllade, – vad var det som hände egentligen? Vi ledare som arbetade med Kingdom Culture ser tillbaka på KC-tiden med stor glädje och tacksamhet till Gud.

15320408_10210617519421528_1268324882_nVi kallade de sista KC-mötena för Kingdom Culture Unplugged: vi bar ut alla bänkar, placerade ett stort träkors i mitten och lät lovsångsteamet sitta i en ring runt korset, riktade mot centrum. Vi andra stod i en cirkel runtomkring. Musiken var mer avskalad och unplugged än vanligt. Det senaste halvåret har lovsångsteamet arbetat på ett studioalbum som liknar arrangemanget från dessa samlingar. NU finns äntligen albumet ute på iTunes och Spotify!

Albumet är innerligt, äkta och låter riktigt bra!

Låtlista:

  1. Fall afresh
  2. No longer slaves
  3. Oceans
  4. Relentless
  5. You make me brave

Lyssna och köp albumet på iTunes här!
Lyssna på Spotify här!


Sång: Vincent Mossberg & Sophia Andersson
Stämsång: Linnea Nykvist
Ack gitarr: Johannes Sunesson
Elgitarr: Vincent Mossberg
Keys: Linnea Nykvist
Trummor: Simon Hellman
Bas: Johannes Palmdal
Dragspel: Vincent Mossberg

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s