Ny säsong: tillbaka i tjänst!

img_20190830_112619__01I mitt senaste blogginlägg gav jag en uppdatering om vad som hänt i mitt liv de senaste åren. Att jag under 2016 begick ett misstag vilket öppnade mina ögon för en blindspot jag behövde ta itu med. De senaste åren har jag stannat upp och låtit mitt inre genomgå en skärskådande genomlysning och bearbetning. Under drygt två års tid har jag helt haft uppehåll från ledarskap, undervisning och tjänst.

Även om målet för mig och mina mentorer vid processens början var att jag skulle göra comeback en dag, så är det ingenting jag har tagit för givet. Jag tar allt som rör ledarskap och tjänst på stort allvar och lovade mig själv att inte återvända om jag inte är helt säker på att jag gjort den inre resa som krävs. Dessutom har det inte varit upp till mig, utan jag lade beslutsrätten över min tjänst i mina mentorers goda händer (Mikael Hallenius & Micke Jåfs). Slutligen är jag en del av församlingen Kingdom House, och har även där överlämnat beslutanderätten till ledarskapet.

Så det var med stor glädje och djup ödmjukhet som jag för ett par veckor sedan återinsattes i tjänst och som församlingsledare i Kingdom House. Både mina mentorer och församlingsledarteamet har uttryckt sitt fulla förtroende och tyckte det var dags. Jag kliver in i min kallelse med brinnande hjärta, men med haltande steg. Likt Jakob har jag brottats med Gud och märkts av nåden. Jag har mött mitt eget mörker, men med Guds och andras hjälp överkommit det. Det är märkligt hur man kan känna sig både skörare och starkare än någonsin samtidigt, men det är så jag känner.

Jag känner ingen brådska och tänkte undvika att göra en rivstart, – jag tror på att ta ett steg i taget. Min främsta passion är att se Guds rike manifesteras först i min egen familj, sedan i Kingdom House och Sverige och världen.

Även Kingdom Blog kommer att göra comeback någon gång framöver! 😉

Blessings,
David


3 reaktioner på ”Ny säsong: tillbaka i tjänst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s