Lovsång: Min topp 5 lista!

Himlen är full av tillbedjan! Guds vilja är att det ska bli ”på jorden såsom i himlen”, – en hel planet som vibrerar av musik & tillbedjan som är utandad av Gud. För mig har lovsång alltid varit det som hjälpt mig in i Hans närvaro. När jag har ”kvalitéts-tid” hemma med Gud har jag ofta någon lovsångsskiva på i bakgrunden. Samma sak gäller när jag lagar mat (ja, jag gör faktiskt det ibland!), sitter på bussen, städar (jag får alltid dammsuga), skriver en predikan, åker bil m.m. Jag upplever att det för in Guds närvaro där jag befinner mig och det hjälper mig att leva i ständig gemenskap med Honom.


Här kommer min top 5 på lovsångskivor som jag tycker alla borde ha:

1.  Kim Walker  – ”Here is my song”
2.  Jesus culture  –  ”Consumed”
3.  Grace Williams  –  ”Fire fall”
4.  Hillsong & Hillsong United  –  ”allt!”  =)
5.  Misty Edwards   –  ”Fling wide”

Top 5 sånger just nu:

1.  All consuming fire   (Misty Edwards)
2.  Love came down  (Brian Johnson)
3.  Happy day  (Tim Hughes)
4.  How he loves us  (John Mcmillan/performed by Kim Walker)
5.  Holy  (Jesus Culture)

Tips: Fynda på iTunes Store! =)
Hur ser din topp 5 ut? Skriv gärna en kommentar!

Blessings!
/David


10 reaktioner på ”Lovsång: Min topp 5 lista!

 1. Min personliga lista på top sånger.. (för tillfället, hehe)

  1. Follow – Planetshakers
  2. Not ashamed – Planetshakers
  3. From the inside out – Hillsong United
  4. ‘Till I see you – Hillsong United (På cd’n ”With hearts as one”)
  5. Happy day – Jesus Culture
  Bubblare. Jump Around – Planetshakers och DINA HÄNDER ÄR FULLA AV BLOMMOR!

  Go God!

  1. Nice, gamla goa planetshakers! Märker att nr 1 & 2 är från ”Evermore-skivan”!
   Gillar ”Don’t pass me by” på den. Jump around va en favorit för typ 5 år sen!

 2. Hej hej!
  Vad bra att ni tipsar om lite låtar, jag har nästan börjat att tröttna på Hillsong… okej, så kanske man inte ska säga här :), nej jag skojade bara, men man måste ju faktiskt lyssna på lite annat också 🙂 Här kommer min topp 5!

  1. How He Loves- Kim Walker
  2. Happy Day- Tim Hughes
  3. Heart of Worship- Jeff Johnson
  4. Indescribable- Chris Tomling
  5. Beautiful One- Tim Hughes
  + Hillsong såklart 🙂

 3. En skiva jag tycker är najs, som jag precis hittat är albumet Immersed (Various artists). Tydligen finns det ett gäng album med det namnet, men om ni hittar det med artisterna Tim Reimherr, David Brymer, Cory Asbury och Misty Edwards har ni hittat rätt 🙂

 4. Tja..

  Fin låtlista..Håller med om att kim walker är grym..

  vad tycker du om Jason Upton då? lyssnat något på honom?
  eller kanske Kari Jobe och hennes ”revalation song”?

  ps.. gillar din blog!

  1. Hej Sofia!
   Visst är hon! Såg just på youtube live när hon sjunger ”See his love”…inte så bra ljud på klippet men wow! Jag lyssnade rätt mycket på Jason Upton för nåt år sen, gillar starkt ”in your presence”, ”glory come down ” och ”apple of his eye”. Revelation song är nice…inte lyssnat på nån annan sång av Kari Jobe. Har du hört Jesuscultures version av revelation song?

   1. Hej
    jaa ”in your presence” är en av mina favoriter oxå.. en annan grym låt är ju ”father of the fatherless”. men en av hans absolut starkaste låtar är ju ”fly” från skivan ”remeber” där så är den en ängel som sjunger i bakgrunden.. det är såå bra!
    tror inte jag hart jesus cultures variant men dom är ju grymma så kan tänka mig att dom gör den bra.. gillar ju starkt jesus cultures varianter av Misty Edwards sånger..

    Har du hört bandet The Mess då? Dem är nästan lite som jason upton goes svenska..?

    1. ”Father of the fatherless” får jag kolla upp, inte hört den. Fly är nice, men jag har inte den av någon anledning – minst sagt speciellt det där med ängeln! =) The Mess får jag oxå kolla upp!

 5. Do it!
  okej.. du måste höra den, så mäktigt.. jag och daniel kommer nog på kingdom culture nu den 28:e.. så om inte annat kan du få lyssna på den då! (har den på telefonen)

  1. Lovisa skvallrade om att ni funderade på det! Kul att ni kommer! Har stora förväntningar på den kvällen kan jag säga! En kompis som har gåvan att skilja mellan andar kommer dit och ska prata om änglar, – både lite om dem utifrån Bibeln, men oxå utifrån sina egna erfarenheter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s