KC 28:e maj : : : När Guds kärlek faller

Nystartat lovsångsteam från BrickebergskyrkanIdag är det fem dagar sedan vårens sista kingdomculture ägde rum i Brickebergs-kyrkan… och jag kan inte sluta tänka på det! Gud hade uppenbarligen bokat in den kvällen i sin kalender och var där, – inte för att titta på utan för att förvandla våra liv. Jag har som ungdomspastor aldrig tidigare märkt av en sån vibrerande förväntan hos så många som inför i fredags.

Guds närvaro i rummet var stark. En person som gick in i kyrksalen från kapprummet överaskades av hur påtagligt tydlig Guds närvaro var där. En annan berättade att han blev berörd redan ute i kapprummet! Tillbedjan nådde verkligen nya höjder: frihet, glädje, ärlighet! Flera hoppade och dansade, andra böjde knä eller bara vilade i Guds kärlek. Personligen älskade jag det nystartade lovsångsteamets influenser och reportoar från hillsong united & jesus culture! =)

Riktigt spännande & sund undervisning om änglar &  gåvan att skilja mellan andar av Richard Ellbrant. Under förbönsstunden helade Jesus ett par personer! Efter att mötet hållit drygt 2 timmar fick de som ville vara med och forma den längsta förbönstunneln vi gjort hittills. Faderns kärlek och kraft sköljde över många, – både efterföljare och de som ännu inte tror! Efter mötet gick ca 15 personer ut i Örebro för att välsigna staden i bön och leda människor till Gud. Det ledde till några bra samtal och att någon blev berörd av Guds glädje!

Tidigare i vår upplevde jag att Gud talade till mig om vad han vill göra. Han visade mig en oljeplattform mitt ute i havet. Båtar i olika storlekar kom dit och tankade på av oljan och åkte sen vidare till andra platser och gav vidare oljan. En annan av våra ledare som inte kände till min bild fick också en inre bild av en oljeplattform vid en samling hemma hos oss. Senare  under våren besökte Daniel Wiklund en av våra ungdomshemgrupper och gissa vad han upplevde att Gud vill upprätta? En oljeplattform förstås!!!

Gud vill upprätta forum i staden där Hans olja får flöda fritt. Väckelse börjar alltid med förnyelse! Min & Julias vision för kingdomculture är att det ska vara ett sådant forum. En plats där Gud får möjlighet att omsluta, förvandla och utrusta en ung enad generation som vill leva i Guds kärlek och kraft. I första hand riktar sig kingdomculture till Brickebergskyrkans ungdomar & studenter. Men vårt hjärta är även att unga från andra församlingar ibland hälsar på, blir välsignade och sedan bär med sig det de fått hem till sina egna sammanhang!

”Aslan is on the move…”

Blessings!
/David


3 reaktioner på ”KC 28:e maj : : : När Guds kärlek faller

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s