Meddelande från Himlen: sök intimitet!

En kille gick upp på scenen för att dela ett kunskapens ord, men hann aldrig dela det utan föll under Guds kraft o skakade våldsamt i ca 45 minuter. Efteråt berättade han att han ryckts upp i Anden till himlen och fått ett meddelande att ta med sig tillbaka:

“Tell my people to wake up, to wake up, cause many are sleeping. There are many who go through the motions, but few who have entered into intimacy and relationship with me…those who choose to enter into that intimacy now, I will come and fellowship with them and be intimate with them, even now. This is the message I have to my people, to enter into intimacy through relationship.”

Wow! Det finns mycket som Gud skulle kunna säga till sin församling. Men han väljer det han längtar efter mest: att hans barn ska söka närhet och intimitet hos Honom. En kvinna dansade och tillbad längst bak i en församling och sjöng med i sången ”I love Your presence”. Då talade Gud tydligt till henne och sa: ”I love your presence!”

Gud skapade dig för att han älskar dig. Han älskar din närvaro, din doft, att lyssna på dig, att ta emot din tillbedjan, att läsa Bibeln tillsammans med dig och att ösa sin kärlek över dig! Så besluta dig i ditt hjärta: ”jag väljer ett liv i intimitet med Fadern”. Be Anden om längtan efter ett sådant liv!

Jesus älskar din närvaro, du är inbjuden till Hans närhet!
Varför nöja sig med att följa Gud på twitter?  =)

Blessings!
//David


2 reaktioner på ”Meddelande från Himlen: sök intimitet!

 1. Hur kommer man nära Gud då? Jag försöker läsa bibeln och be ibland men det ända som hänt är att jag blivit rädd för att läsa bibeln och undviker det nuförtiden för på nästan varje sida tycker jag det står att jag inte är frälst. Det jag menar då är att det står en massa beskrivningar av hur en kristen ska vara och jag stämmer inte alls in på det. Jag gör en massa dumma saker hela tiden och syndar ofta även fast jag inte vill. Jag har verkligen inte andes frukt men vill ha den. Vad ska jag göra???

  1. Hej!

   Beklagar att jag missat att svara på din kommentar!
   Att bli räddad/frälst är ingenting du förtjänar, – det är en gåva från Gud! Han älskar dig så mycket att han vill ha en relation med dig precis som du är. Sen vill han börja forma dig och lyfta av det som inte är bra, men det är alltid en process som kan ta tid.

   Svårt för mig att ge bra tips om hur du kommer närmre Gud eftersom jag inte vet mer om dig eller var du befinner dig på olika plan i livet just nu!

   Blessings!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s