Helandeväckelse på Disneyland!

Musse Pigg. Kalle Anka. Jesus Kristus. Långben. Den helige Ande. Farbror Joakim. Pappa Gud! Konstig kombination? Inte alls! Sommaren 2009 gick 3 vänner till Disneyland , inte för att åka karuseller, utan för att demonstrera Guds rike och leda människor till tro. Många kom till tro och blev helade. Som tur är för oss så filmade de det hela! Oredigerat, skakig kamera, störande bakgrundsljud – precis som verkligheten! Här kommer del 2 av 4:

Resten finns på youtube. Sök på ”healing revival disney”. Finns som sagt 4 delar. Förutom del 2 är del 3 & 4 ett måste!

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s