Kommentera mera!

Att blogga är att skriva ut i tomma intet. Man sitter vid sin dator (en macbook aluminium) och hoppas att det man skriver ska vägleda & uppmuntra någon ute i cyberspace. Statistiken säger att flera läser det man skriver varje dag. Bloggen gör det omöjliga möjligt: att undervisa dygnet runt! Som bloggare undrar man ibland vilka det är som läser. Man undrar även hur det man skriver landar hos läsarna.

Jag vill inbjuda dig som ibland besöker min blogg att kommentera det du läser! Du kanske tyckte en viss del var svår att förstå eller inte höll med om något. Tveka inte att fråga eller diskutera med mig, – jag älskar att utbyta tankar och fundera tillsammans. Du kanske kände att något hjälpte eller talade till dig, – skriv gärna det i så fall. Önskar mer interaktivitet och tvåvägskommunikationen på bloggen!

Numera kan du enkelt se de senaste kommentarerna längs högersidan på bloggen. Läs gärna andras kommentarer och blanda dig i samtalet! Ibland utvecklar jag vad jag skrivit i ett inlägg som svar på någons kommentar. Kolla t.ex. in diskussionen utifrån inlägget om vad i Gamla Testamentet som gäller oss idag här!

Kommentera mera!

Blessings!
/David


2 reaktioner på ”Kommentera mera!

  1. Instämmer med att det är viktigt att man får respons från sina läsare, hur ska man annars veta vad folk tycker om det man skriver? Själv tycker jag också det är viktigt med att lägga upp länkar till andra läsvärda bloggar. Gud välsigne dig! och lycka till med ditt bloggande! Tony M

  2. Ett tips är att länka mer till Dagen-artiklar och sen pinga bloggen på Twingly, då kommer det trilla in fler folk vilket kommer leda till mer kommentarer (det är ju oftast de som inte håller med en som kommenterar). Annars så tycker jag att jag har skött min läxa ganska bra då jag har kommenterat typ hälften av dina inlägg inom loppet av en halvtimme.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s