Torp 2011 – Vibrationer av väckelse!

Nattmötena & Tonårstältet på Torp 2011: Innerlig och äkta partytillbedjan i Guds närvaro, livsavgörande beslut, utrustande undervisning, en sprängfylld förbönsplats, profetiska tilltal och mirakler. Tror ingen som var med på fredagens nattmöte med temat ”Andens kraft” kommer att glömma mötet inom överskådlig framtid. Själv ser jag fortfarande inom mig ca 500 ungdomar som valt att stanna till slutet av mötet stå i kö och tillbe och lyfta händerna mot Gud på väg mot förbönstunneln. Gud reser upp en ung generation som lever i Guds kärlek och kraft!

En man i församlingen talade med mig häromdagen på Torpkonferensen om nån vulkan någonstans (geografi är inte min starka sida). Tydligen har många skalv förekommit under ytan vilket gjort att marken höjt sig en bit. På sikt så kommer dessa mindre skalv leda till ett rejält utbrott. Vad som skett i det fördolda kommer att bli uppenbart för alla. Mannen upplevde att Gud sa att det är på samma sätt med Sverige. Eldar är tända över hela vårt land. Mindre skalv förekommer överallt. Evangelisation i Andens kraft på gatorna. Kristna tillber och låter sig uppfyllas av Anden. En nya ton ljuder i luften och allt fler tröttnar på religion utan liv. 

Om mannen hört Gud rätt kommer det som nu sker under radarn snart bli uppenbart för alla. Guds Ande kommer att utgjutas med våldsam kraft! Som det är nu går det att undvika det som spirar. Så kommer det inte att förbli! 🙂

Låt ditt rike komma, låt din vilja ske,
på jorden såsom i himlen.  Amen

Blessings!
/David 


En reaktion på ”Torp 2011 – Vibrationer av väckelse!

  1. Underbart! Vilka välsignade nyheter som når mig när jag sitter här i mcDonalds personalrum! Jag hade verkligen velat vara med och längtar efter att få höra detaljerna 🙂 Our God is great!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s