Stefan Swärd bemöter kritiken efter New Wine-konferensen

sw_rdStefan Swärd, pastor i Elimkyrkan Stockholm och med i New Wines styrelse, delade sin reflektion efter New Wines Ledarkonferens här. Min upplevelse är att de flesta är positiva till det som sker, – Gud håller på att förnya den övernaturliga kristendomen i Sverige. Men som alltid så finns det några högljudda kritiker. Det som bedrövar mig är inte att de har ett annat synsätt på vissa saker, utan att de fullständigt demoniserar de som tycker annorlunda än de själva. Jag får rysningar när jag ser det ytliga dömandet och de grundlösa anklagelserna i kommentarfältet på Stefans blogg.

Idag postade Stefan ytterligare ett inlägg på sin blogg där han kommenterar debatten på ett mycket bra sätt. Klicka här för att komma till hans blogginlägg.

Själv har jag gjort ett dokument om just falska profeter och urskiljning. Där möter jag systematiskt kritik och anklagelser mot nutida karismatik. Under kategorierna på högersidan på min blogg finner du ”Försvar av karismatik” där jag samlat mina inlägg som på olika sätt försvarar karismatisk kristendom

Blessings!
/David


2 reaktioner på ”Stefan Swärd bemöter kritiken efter New Wine-konferensen

  1. Du ska ha cred för att du står upp för vad du tror på … Jag håller inte med dig i alla avseenden om hur man ska behandla karismatiken men du verkar kunna ändra dig när du inser att du vittnat om något som inte stämt – det är långt ifrån alla som klarar av det!
    Kudos!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s