Reaktioner på helanden med Tom Fischer (video)

Jag älskar att se människors reaktion när de blir helade. De senaste åren har jag sett människor gråta, skratta, freaka ut, börja svära, inte reagera alls m.m! Tidigare ikväll blev en tjejs rygg helad och hon blev överväldigad och rörd. Helande handlar alltid om mer än själva helandet. Gud blir tydlig och uppenbarar sin kärlek för människor. Helande är troligen det effektivaste redskapet i evangelisation. 

En vän tipsade mig om en man som heter Tom Fischer. Det finns hundratals helanden från gatan upplagda på youtube. Min favoritfilm är en sammansättning av människors reaktioner när de blivit helade. Enjoy! 

Jesus säger till oss att vi är världens ljus! (Matt 5:14-16)
Så gå ut och lys med dig! 😉

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s