The Awakening of Fröken Drömlund

Drömlund cover and backHar du läst någon bok i genren melodramatisk scifi-såpa förut? Tänkte väl det. Tur att du snart kommer att läsa min och Edit Palms heltokiga bok! 😉 The awakening of fröken Drömlund är en ovanlig bok med mycket humor, oväntade vändningar, ödesmättade känslostormar och en episk uppgörelse mellan gott och ont. Som läsare blir man lite förvirrad, eftersom boken å ena sidan är omöjlig att ta på allvar, samtidigt som att vissa delar nästan sänder rysningar längs ryggraden och kanske till och med en och annan tår längs kinden.

En filmtrailer säger mer än tusen ord…


SMARTPHONE VERSION
Läs online genom att klicka på länken. Det bästa är att sedan välja att spara pdf-filen i iBooks. Sedan öppnar du boken från iBooks och har större valmöjligheter. Har ingen erfarenhet av Android men det finns säkert liknande möjligheter. Om inte annat kan man ladda ner filen till datorn och sedan föra över till androidtelefonen manuellt. Föredrar man större text går det förstås även att läsa denna version på datorn. The awakening of Fröken Drömlund smartphone pdf

ORIGINAL VERSION
Läs online genom att klicka på länken. Det bästa är att ladda ner dokumentet och öppna med lämpligt program. The awakening of Fröken Drömlund original pdf

Meddela gärna hur du upplever boken som en kommentar här eller på min Facebooksida!

Enjoy! 🙂
/David & Edit


7 reaktioner på ”The Awakening of Fröken Drömlund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s