Uppdatering av inlägget om änglar

Den osynliga verkligheten designEn  av mina bloggläsare saknade en del om hierarki bland änglar och om olika slags änglar. Jag valde att göra en mer funktionell beskrivning utifrån vad änglar gör och utelämnade det andra av utrymmesskäl. Men efter att ha läst hans kommentar på inlägget så började jag själv sakna dessa saker, så nu har jag uppdaterat inlägget med en ny rubrik: ”Hierarki och mångfald.”

Det går att skriva betydligt mer om olika slags änglar och om den judiska traditionens olika tankar kring ärkeänglar m.m, men jag nöjer mig av utrymmesskäl med en kort översikt.

Nästa del i bloggserien kommer att handla om demoner.

Blessings!
/David


2 reaktioner på ”Uppdatering av inlägget om änglar

  1. Blev tipsad om din blogg idag och jag kan bara säga wow och tack!!! Så underbart att någon äntligen undervisar om sånt här. Du gör det så bra också! Har letat en stund nu efter inlägget om änglar, men hittar det inte! Kan du hjälpa mig? Tack!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s