Ny sida på bloggen: ”Kalender”

KalenderÄnda sedan jag var liten har jag älskat att undervisa. När jag var mindre handlade det kanske mest om att övertyga klasskamrater om varför Saab är bättre än Volvo, eller argumentera hemma gentemot mamma och pappa kring olika saker! (stackars dem) 😉 Idag gillar jag att undervisa i samtalsform och utforma material för hemgrupper, predika, blogga, skriva böcker (även om jag hittills bara skrivit två: en undervisningsbok och en mer oseriös roman) m.m. Min tanke för denna blogg är just att dela tankar om saker som förhoppningsvis kan vara till hjälp för någon. För något år sedan lade jag därför till sidan ”Mp3-undervisning” som ett sätt att samla predikningar jag hållit i olika sammanhang.

Jag är långt ifrån överhopad av kallelser att undervisa på konferenser och i andra sammanhang. Jag har även begränsat med tid att resa utifrån min ungdomspastorstjänst och överlåtelse till min familj (med två barn under 4 år). Men jag kan inte förneka att jag har ett hjärta för att betjäna även i andra sammanhang, så varje år försöker jag skapa lite utrymme för sådant. Nu finns en ny sida på bloggen: ”Kalender”. Där kan man följa var jag kommer att undervisa inom överskådlig framtid. Jag inkluderar inte bara resande utan även när jag undervisar på Brickebergskyrkans Gudstjänster och på Kingdom Culture, eftersom båda dessa tillfällen är öppna för vem som helst (till skillnad från den undervisning jag gör i olika grupper i ungdomsverksamheten).

Varför en sådan kalender? Ni som ber för mig kan be extra för dessa tillfällen och om man vill besöka ett närliggande event så vet man var och när det äger rum. Sist men inte minst så kan det ge inspiration, – om någon tycker ett tema verkar intressant för deras sammanhang så kan de kontakta mig.

För övrigt så passar jag även på att ta bort sidan ”Bilder” från bloggen. Den kändes inte så relevant längre.

Blessings!
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s