Premiär: ny internationell blogg!

screen-shot-2017-03-05-at-20-31-00
Idag gör jag någonting nytt och sjösätter en internationell blogg med engelska som huvudspråk. Det är något jag har funderat på i ett par år, och har nu senaste halvåret upplevt att Gud manat mig att gå till handling. Det känns roligt men också lite läskigt att glänta på dörren till en betydligt större målgrupp. Min bön är att Gud ska använda bloggen för sitt rike.

Bloggens adress är kingdomblog.live och har alltså samma namn som min svenska. Den har också samma theme och utseende, även om vissa funktioner ännu inte är relevanta eftersom den har få inlägg just nu. På sikt kommer mina viktigaste äldre bloggserier att översättas från svenska. Fantastiska Karin Tängermark kommer att översätta åt mig till stor del. Hon är bättre på engelska än vad jag är och det frigör tid för mig, så det är med stor glädje och tacksamhet jag ingår detta samarbete med henne. Först ut är bloggserien om seers, – sen så kommer troligen min undervisningsserie om Andens gåvor att översättas.

Som ni märker har även den svenska bloggen fått samma nya design. Stort tack till Tony Jörtsö för hjälp med bildens upplösning, proportioner m.m. Det hade tagit mig sexton timmar, det tog dig en och en halv…

Så…om du uppskattar vad jag skriver – tipsa dina internationella vänner om kingdomblog.live! 😉 Vill du ha koll på nya inlägg så subscribe så att du får via email, eftersom jag inte kommer att lägga upp engelska inlägg på min facebook. Eventuellt kommer jag att starta en engelsk FB-page för sådana ändamål framöver.

Blessings
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s