Bloggpaus

27185Det finns en tid för allt, och jag har nyligen bestämt mig för att trycka på pausknappen vad gäller bloggen. Min tanke är att återuppta skrivandet någon gång i framtiden. Min översättare kommer att översätta klart de sista inläggen i seer-serien på min engelska blogg, men sedan kommer även den gå in i viloläge.

Varför inte passa på att läsa ikapp några av de senaste undervisningsserierna?

Seers: församlingens profetiska ögon (11 inlägg)
Tjänstegåvorna i församlingen (10 inlägg)
Glädje från Anden (6 inlägg)
12 problem med väktarbloggandet (3 inlägg)
Lovsång & teologi (4 inlägg)
Andens gåvor (10 inlägg)

Blessings
/David


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s